Vásárlási feltételek

Cégadatok:

Trendajandek.hu

Renato Design Bt.
Székhely: 9330 Kapuvár, Eszterházy Pál sétány 1.

Adósz: 22482725-2-08
Tel.: +36 30/940 5070

Termékgarancia

Ha az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. A visszaszállításról mihamarabb értesítést kérünk emailen. !

FONTOS !
Amennyiben a csomag hibásan, sérülten érkezik a futárszolgálat képviselőjével azonnal jegyző könyvet kell felvenni. A sérülésről utólag jegyzőkönyvet nem tudunk elfogadni! Kérjük átvételkor ellenőrizze a csomag épségét!
Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

A vásárlástól való elállás joga

Elállási feltételek
Az elállási jog indoklás nélkül gyakorolható. A Vásárló az interneten megkötött rendelésétől egyoldalúan visszaléphet, és a termék visszaküldése esetén követelheti a kereskedőtől az általa kifizetett összeget. Az elállási jog kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetősége a termék megvizsgálására, kipróbálására, illetve üzembe helyezésére. Az elállási jog 14 munkanapon belül gyakorolható. Az elállási határidő a termék átvételekor kezdődik. Írásban történő elállás esetén elegendő az erre vonatkozó nyilatkozatot 14 napon belül elküldeni. Elállás esetén a kereskedő 30 napon belül visszafizeti a fogyasztónak a kifizetett összeget. Elállás esetén a fogyasztót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli. A kereskedő követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését. Az elállási jog nem vonatkozik a kereskedő által értékesített azon termékekre, melyet a fogyasztó egyedi utasításai alapján, egyediesített módon vagy kifejezetten a kérésére állítottak elő.

Fontos:
- A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik.
- Az árucikk csak az eredeti csomagolásban és az eredeti garanciális okmányokkal együtt szolgáltatható vissza.
-Egyedi rendelésre gyártott vagy feliratozott termékekre nem vonatkozik!

Panasz esetén

Az eladó célja, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben a megrendelő megelégedettsége mellett teljesítse. Amennyiben a megrendelőnek ennek ellenére valamilyen panasza merül fel a vásárlási szerződéssel, vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát a kapcsolat menüpont alatt lévő elérhetőségeken keresztül teheti meg.

Fogyasztóként az alábbiakhoz fordulhat panasszal:
Renato Design Bt.
Székhely: 9330 Kapuvár, Eszterházy Pál sétány 1.
Tel.: +36 30/940 5070
Email: info@byhome.hu

Kapuvár város jegyzője:
Borsodi Tamás címzetes jegyző
9330 Kapuvár, Fő tér 1.
Tel.: 06 96/596-000

Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető testület:
9021 Győr, Szent István út 10/A.
Tel.: 06 96/520-217

NFH Nyugat-dunántúli Regionális Felügyelősége
9021 Győr, Árpád út 32.
Tel.: 06 96/329-24

Egyéb rendelkezések

Egyéb nem szabályozott kérdésekben a Ptk. rendelkezései az irányadóak. A Polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre vonatkozó rendelkezések az irányadók.

A tevékenység jogszabályi háttere:

- az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény;
- a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény;
- a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény;
- a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságról szóló 225/2007. (VIII. 31.) Korm. rendelet; az üzletek működésének rendjéről, valamint az egyes üzlet nélkül folytatható kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 133/2007. (VI. 13.) Korm. rendelet.
- a szavatossági és jótállási felelősségére, illetve az ezzel összefüggésben érvényesített szavatossági és jótállási igények intézésére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII.30) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak

Személyes adatok biztonsága

A személyes adatok kezelése és feldolgozása során az Eladó különös gondot fordít az 1992. évi LXIII. tv. Adatvédelmi Törvény, illetve a mindenkori Adatvédelmi Törvény vonatkozó rendelkezéseinek betartására. Megrendelőink személyes adatait harmadik fél részére semmilyen célból vagy okból át nem adjuk. Megrendelés esetén azonban az ügyfél szállítási címét és telefonszámát a futárnak kiadjuk, mivel ez elengedhetetlen a sikeres kézbesítés érdekében. A megadott e-mail címet az Ön hozzájárulása nélkül nem használjuk fel akciós hírlevelünkhöz. Amennyiben rendszeresen információkat szeretne kapni aktuális akciós ajánlatainkról és újdonságainkról, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre. A megrendelés során kérünk minden olyan adatot - név, cím, telefonszám -vállalkozás esetén adószám- amely szükséges az Ön számlájának megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához.


Az oldal tetejére

Elérhetőségeink

  • Trend Ajándék Webáruház
    Renato Design
  • Cím: 9330 Kapuvár, Deák Ferenc u 2/B.
  • Mobil: +36 30/940 50 70
  • E-mail: info@trendajandek.hu
  • Üzlet: Renato Bizsuteria - Óra - Ajándék, 9330 Kapuvár, Deák Ferenc u 2/B.
  • Nyitva tartás »
Készítette: Honlap-készítés Sopron

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák! | © 2011 Trend Ajándék Webáruház. Minden jog fenntartva.
Nyilvántartásba vételi szám: 1342/ 2012