Szállítás, fizetés

A megrendelt raktáron lévő árucikkeket az Ön által megadott szállítási címre juttatjuk el 7 napon belül futárszolgálat segítségével. Raktáron nem lévő termékek esetén kérem rendelés előtt ellenőrizze a szállítási határidőt!

Megrendelés történhet:

- Webáruházban regisztrációval, illetve e-mailen (info@byhome.hu)
- Regisztráció nélküli vásárláskor egy kitöltendő űrlapot küldünk vissza a megrendeléshez.

Az áru ellenértékét az alábbiak szerint tudja kiegyenlíteni:

Személyes

A megrendelt termék átvehető, amennyiben Önt erről telefonon vagy e-mailben értesítettük.
Átvétel helye:
Renato Design Bt.
9330 Kapuvár, Deák Ferenc u. 2/B.

Előre utalás

Az áruról fizetési értesítőt emailen megküldjük és a beérkezést követő napon indítjuk a kiszállítást.
A szállítás díja 1 200 Ft.
A számlát a csomag tartalmazza.

Utánvétel

Az áru megérkezésekor egyenlíti ki a futárszolgálatnak.
A szállítás díja 1 500Ft.

Házhoz szállítás a megadott árakon Magyarország területére érvényesek, külföldre szállítás esetén kérjen árajánlatot a szállításra. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra között történik, szombaton és vasárnap kiszállítás nincs.

Termékgarancia

Ha az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. A visszaszállításról mihamarabb értesítést kérünk emailen.

FONTOS !
Amennyiben a csomag hibásan, sérülten érkezik a futárszolgálat képviselőjével azonnal jegyző könyvet kell felvenni. A sérülésről utólag jegyzőkönyvet nem tudunk elfogadni! Kérjük átvételkor ellenőrizze a csomag épségét!
Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

A vásárlástól való elállás joga

Elállási feltételek

Az elállási jog indoklás nélkül gyakorolható. A Vásárló az interneten megkötött rendelésétől egyoldalúan visszaléphet, és a termék visszaküldése esetén követelheti a kereskedőtől az általa kifizetett összeget. Az elállási jog kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetősége a termék megvizsgálására, kipróbálására, illetve üzembe helyezésére. Az elállási jog 14 munkanapon belül gyakorolható. Az elállási határidő a termék átvételekor kezdődik. Írásban történő elállás esetén elegendő az erre vonatkozó nyilatkozatot 14 napon belül elküldeni. Elállás esetén a kereskedő 30 napon belül visszafizeti a fogyasztónak a kifizetett összeget. Elállás esetén a fogyasztót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli. A kereskedő követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését. Az elállási jog nem vonatkozik a kereskedő által értékesített azon termékekre, melyet a fogyasztó egyedi utasításai alapján, egyediesített módon vagy kifejezetten a kérésére állítottak elő.

Fontos:
- A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik.
- Az árucikk csak az eredeti csomagolásban és az eredeti garanciális okmányokkal együtt szolgáltatható vissza.
-Egyedi rendelésre gyártott vagy feliratozott termékekre nem vonatkozik!

Panasz esetén

Az eladó célja, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben a megrendelő megelégedettsége mellett teljesítse. Amennyiben a megrendelőnek ennek ellenére valamilyen panasza merül fel a vásárlási szerződéssel, vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát a kapcsolat menüpont alatt lévő elérhetőségeken keresztül teheti meg.

Fogyasztóként az alábbiakhoz fordulhat panasszal:

 • Renato Design Bt.
  Székhely: 9330 Kapuvár, Eszterházy Pál sétány 1.
  Tel.: +36 30/940 5070
  Email: info@byhome.hu
 • Kapuvár város jegyzője:
  Borsodi Tamás címzetes jegyző
  9330 Kapuvár, Fő tér 1.
  Tel.: 06 96/596-000
 • Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető testület:
  9021 Győr, Szent István út 10/A.
  Tel.: 06 96/520-217
  NFH Nyugat-dunántúli Regionális Felügyelősége
  9021 Győr, Árpád út 32.
  Tel.: 06 96/329-24

Egyéb rendelkezések

Egyéb nem szabályozott kérdésekben a Ptk. rendelkezései az irányadóak. A Polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre vonatkozó rendelkezések az irányadók.

A tevékenység jogszabályi háttere:
- az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény;
- a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény;
- a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény;
- a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságról szóló 225/2007. (VIII. 31.) Korm. rendelet; az üzletek működésének rendjéről, valamint az egyes üzlet nélkül folytatható kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 133/2007. (VI. 13.) Korm. rendelet.
- a szavatossági és jótállási felelősségére, illetve az ezzel összefüggésben érvényesített szavatossági és jótállási igények intézésére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII.30) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak

Személyes adatok biztonsága

A személyes adatok kezelése és feldolgozása során az Eladó különös gondot fordít az 1992. évi LXIII. tv. Adatvédelmi Törvény, illetve a mindenkori Adatvédelmi Törvény vonatkozó rendelkezéseinek betartására. Megrendelőink személyes adatait harmadik fél részére semmilyen célból vagy okból át nem adjuk. Megrendelés esetén azonban az ügyfél szállítási címét és telefonszámát a futárnak kiadjuk, mivel ez elengedhetetlen a sikeres kézbesítés érdekében. A megadott e-mail címet az Ön hozzájárulása nélkül nem használjuk fel akciós hírlevelünkhöz. Amennyiben rendszeresen információkat szeretne kapni aktuális akciós ajánlatainkról és újdonságainkról, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre. A megrendelés során kérünk minden olyan adatot - név, cím, telefonszám -vállalkozás esetén adószám- amely szükséges az Ön számlájának megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához.


Az oldal tetejére

Elérhetőségeink

 • Trend Ajándék Webáruház
  Renato Design
 • Cím: 9330 Kapuvár, Deák Ferenc u 2/B.
 • Mobil: +36 30/940 50 70
 • E-mail: info@trendajandek.hu
 • Üzlet: Renato Bizsuteria - Óra - Ajándék, 9330 Kapuvár, Deák Ferenc u 2/B.
 • Nyitva tartás »
Készítette: Honlap-készítés Sopron

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák! | © 2011 Trend Ajándék Webáruház. Minden jog fenntartva.
Nyilvántartásba vételi szám: 1342/ 2012